PRIVATLIVSPOLITIK

R O S E N F E L D T tager ansvaret for dit privatliv meget alvorligt, og vi forpligter os til at beskytte dine personlige oplysninger.

Vores privatlivspolitik oplyser, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger på vores hjemmesider og andre digitale platforme.

Bemærk venligst, at vores hjemmesider og andre digitale platforme kan indeholde links til tredjeparts websites / digitale platforme, der kan have interesse for dig. Vi anbefaler derfor, at du kontrollerer disse websites / digitale platformes privatlivspolitikker og -procedurer, inden du anvender dem.

Hvilke personoplysninger indsamler R O S E N F E L D T?

R O S E N F E L D T indsamler og behandler visse almindelige personoplysninger om dig, herunder eksempelvis navn, adresse, leveringsadresse, e-mailadresse, telefonnummer og betalingskortoplysninger.

Når du interagerer på vores digitale platforme, kan vi også automatisk indsamle nedenstående oplysninger om dit besøg. Det er primært for at hjælpe os med at forstå, hvordan vores kunder bruger vores digitale platforme, så vi kan skabe bedre indhold og mere relevant kommunikation:

  • Hvordan du har nået vores digitale platform og den internetprotokol (IP) adresse, du har brugt

  • Din browsertype, versioner og plug-ins og dit operativsystem

  • Hvilke pop-ups eller push beskeder, du har set

  • Din rejse gennem vores digitale platform, herunder hvilke links du klikker på og eventuelle søgninger, du har lavet, hvor længe du har været på en side og andre interaktioner

  • Dit tilhørsforhold som kunde

  • Oplysninger, du udfylder i formularer

Hvordan indsamles dine personoplysninger?

Dine personoplysninger indsamles ved

  • at du selv indtaster dem i vores systemer, som kan blive suppleret ved en efterfølgende kontakt med dig.

Til hvilket formål behandler R O S E N F E L D T dine personoplysninger?

Vi behandler dine almindelige personoplysninger til et eller flere af disse formål:

  • at administrere og tilbyde produkter og services, som du har bedt om eller udtrykt interesse i

  • at kommunikere med dig, hvis ydelsen, du har bedt om, ikke er tilgængelig

  • at udføre markedsundersøgelser, som kan forbedre din oplevelse samt vores produkter og services

  • at indsamle din aktivitet på vores digitale platforme

  • at skabe en individuel profil for dig, der gør, at vi kan respektere dine ønsker

  • at personliggøre og skræddersy den kommunikation, vi sender ud til dig

På hvilket retsgrundlag behandles dine personoplysninger?

Personoplysninger indsamlet og behandlet til brug for ovenstående formål, sker enten

  1. På grundlag af et samtykke, jf. persondataforordningen art. 6, stk. 1, litra a) eller art. 9, stk. 2, litra a),

  2. Som følge af, at behandlingen er nødvendig af hensyn til opfyldelse af en kontraktretlig forpligtelse overfor dig, jf. persondataforordningen art. 6, stk. 1, litra b),

  3. Som følge af, at R O S E N F E L D T er retligt forpligtet hertil, jf. persondataforordningen art. 6, stk. 1, litra c),

  4. Fordi det er nødvendigt af hensyn til udførelse af en opgave i samfundets interesse, jf. persondataforordningen art. 6, stk. 1, litra e).

  5. Fordi det er nødvendigt for, at R O S E N F E L D T kan forfølge en legitim interesse, jf. persondataforordningen art. 6, stk. 1, litra f).

  6. Der indsamles alene personoplysninger, der er nødvendige for, at R O S E N F E L D T kan opfylde sine forpligtelser overfor dig. Hvis du ikke giver de påkrævede oplysninger, kan R O S E N F E L D T ikke tilbyde den ønskede service.

Hvem videregiver R O S E N F E L D T personoplysninger til?

R O S E N F E L D T videregiver ikke personoplysninger til andre dataansvarlige, medmindre

  • du udtrykkeligt samtykker hertil,

  • det er til brug for opfyldelse af en kontraktretlig forpligtelse overfor dig, eller

  • såfremt R O S E N F E L D T er retligt forpligtet hertil.

Cookies

Vi benytter standardteknologien ’cookies’ på vores websites. Cookies er små informationstyper, der gemmes af din browser på din computers harddisk. De bruges til at registrere, hvordan du navigerer på denne hjemmeside ved hvert besøg.

Periode for opbevaring

Personoplysninger opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og R O S E N F E L D T sletter dem, når de ikke længere er nødvendige til opfyldelse af det formål, hvortil de er indsamlet.

Sikkerhed

Vi tager sikkerheden for dine personlige oplysninger seriøst. Ved din færden på vores platforme bruger vi industristandard Secure Sockets Layer (SSL) krypteringsteknologi til at beskytte dine oplysninger.

Derudover har vi sikkerhedsprocedurer på plads for at beskytte vores papirbaserede systemer og computerbaserede databaser mod tab og misbrug, som vi kun giver adgang til, når det er absolut nødvendigt. Vi har desuden strenge retningslinjer for brugen af personoplysninger i vores systemer og databaser.

Hvis din adgang til bestemte områder på vores digitale platforme kræver adgangskode, er du ansvarlig for at holde din adgangskode sikker og fortrolig. Du må ikke dele eller oplyse din adgangskode til andre.

Ret til indsigt og berigtigelse

Hos R O S E N F E L D T har du altid ret til at få indsigt i hvilke personoplysninger, vi har registreret om dig. Derudover har du ret til at få opdateret, slettet eller blokeret oplysninger, der er urigtige, vildledende eller på lignende måde behandlet i strid med lovgivningen.

Dette kan ske ved, at du skriver til os på rosenfeldt@rosenfeldt.nu Vi opfordrer dig til at opdatere dine personoplysninger, når der er ændringer af disse.

Ret til at gøre indsigelse

Hvis dine personoplysninger af R O S E N F E L D T anvendes til markedsføring, har du endvidere ret til at gøre indsigelse mod behandling. Så vil R O S E N F E L D T ikke længere behandle dine personoplysninger til markedsføringsmæssige aktiviteter. Dette kan ske på rosenfeldt@rosenfeldt.nu

Samtykke

Hvis R O S E N F E L D T behandler dine personoplysninger på baggrund af et samtykke, kan du til enhver tid tilbagetrække samtykket ved kontakt til rosenfeldt@rosenfeldt.nu Herefter behandler vi ikke længere dine personoplysninger. Ovenstående gør sig ikke gældende ved sager om manglende betaling.

Du skal dog være opmærksom på, at hvis du tilbagetrækker et samtykke, vil R O S E N F E L D T ikke længere have mulighed for at udøve sine forpligtelser overfor dig. 

Klage

Klage over behandling af personoplysninger skal ske til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, tlf. 33193200, eller via e-mail: dt@datatilsynet.dk. Du kan finde anden generel vejledning og information på www.datatilsynet.dk

Kontakt

Har du spørgsmål til vores behandling af dine personlige oplysninger eller vores privatlivspolitik, er du velkommen til at kontakte os:

R O S E N F E L D T

CVR-nr. 39 70 43 90

Grusbakken 2k 

2820 Gentofte

rosenfeldt@rosenfeldt.nu

Vi tilstræber at opfylde en høj standard, og vores politikker og procedurer bliver derfor løbende revideret. Fra tid til anden kan der  komme ændringer til denne privatlivspolitik. Vi anbefaler dig derfor løbende at holde dig opdateret på denne side.